Go to Top

MÄSSOR UTOMLANDS

DELTA I MÄSSA UTOMLANDS?

Naturligtvis finns stora fördelar att anlita oss på Proreklam även då du planerar att ställa ut på mässor utomlans. Vi har de personliga kontakterna med de viktigaste aktörerna inom mäss- events – och mötesnäringen i hela Europa.

Vi känner väl till de stora mässornas organisationer, rutiner, utställningsytor, kringtjänster, dess omgivning med boende, attraktioner och kommunikationer. Ibland kan du behöva komplettera din monter med utrustning, teknik eller inredning. I vårt nätverk finns leverantörerna som kan behövas på den lokala orten. Vi ser till att din mässmonter står redo att möta dina mässbesökare i god tid innan mässan öppnar. Var i Europa du än planerar att ställa ut. Som vanligt hjälper vi dig med din mässkampanj, från idé, design, innehåll till transport, byggnation, teknik. Naturligtvis monterar vi ner montern efter mässan och ser till att allt kommer hem. Du kan fokusera på att få ut mesta möjliga ur ditt mässdeltagande.

Proreklam samarbetspartner till Hannovermässan.
Proreklam är samarbetspartner till Hannovermässans Sverigekontor AB som representerar DeutcheMesse i Hannover, organisatör av ett flertal av världens största mässor. Hannovermässans Sverigekontor hjälper svenska utställare, besökare och journalister att få ut maximalt av sina mässor respektive mässbesök.

Kommentarer inaktiverade.