Go to Top

INREDNINGAR & SHOWROOMS

Inredningar, showrooms och permanentutställningar
i egna lokaler

En hemmautställning i egna lokaler är en effektiv metod att presentera sitt företag. Använd hemmautställningen till att guida dina kunder genom företagets alla intressanta komponenter, historik, framgångar, produktnyheter m.m. i en miljö speciellt utformad för det personliga mötet och för att förmedla och förstärka ditt budskap.

Utställningen eller ditt showroom blir ett starkt sälj- och informations- och marknadsföringsverktyg som får dina besökare i rätt stämning, koncentrerade och mer mottagliga för dina budskap. Din kund befinner sig mitt i presentationen med minimal risk att bli distraherad av intryck utifrån.

Utställningen kan placeras nära receptionen, i anslutning till din konferensanläggning eller i ett separat showroom. Den kan utformas till att innehålla olika stationer med olika funktioner och syften, vissa med ren information, andra med produkter som man kan ta och känna på och med möjlighet till demonstration. En station kan kanske innehålla små filmvisningar och animeringar. Även dofter säljer, det vet vi ju. Du har antagligen dina budskap väl formulerade, vi hjälper dig att skapa miljön där de ska förmedlas.

Kommentarer inaktiverade.