Go to Top

ÖVRIGA TJÄNSTER

ÖVRIGA TJÄNSTER

Modell, attribut och dekortillverkning

modell_appleResurser finns för att tillverka modeller, attribut och specialdekorer i olika material för att användas på bl. a. mässor. Kanske kan det vara en bra idé att en av era produkter görs i storformat, eller varför inte ett gigantiskt äpple allt för att få något som väcker intresse i montern.


CATERING

artists_cateringVi har ett samarbete med olika cateringföretag och kan därför ombesörja ert behov av tilltugg och förfriskningar i montern eller på ert evenemang.


Artister

artistsI en del sammanhang kan det bli aktuellt med någon typ av artist i montern, ståuppkomiker, trubadur eller varför inte en känd person som presenterar någon av era produkter. Vi har kontakterna.


Teknik

plasmaskarmNär det gäller teknik samarbetar vi med kunnig personal som är van att hantera förutsättningarna som gäller på en mässa. Allt du behöver för att lyckas med ditt arrangemang!


Musik i kommunikationen och varumärkesbyggandet

artists_gitarrFörtydliga ditt företag, ditt varumärke, ditt budskap med hjälp av specialskriven musik. Vi på Proreklam har mer än 30 års erfarenhet av musikproduktion, från komposition av populärmusik, visor, klassisk musik, filmmusik och textarbeten till ljudmixning och eventuella dupliceringar/kopieringar av musik, anpassat efter ändamål.

Kommentarer inaktiverade.